Divosa Benchmark Armoede & Schulden!

Print Friendly and PDF

Meet en vergelijk de resultaten van uw armoede- en schuldenbeleid gratis in 2018.


Doe in 2018 gratis mee met de Benchmark Armoede & Schulden. Tot nu toe participeren al meer dan 165 gemeenten. Hoe meer gemeenten meedoen, des te beter wordt uw inzicht in deze materie. 

Verbeter uw aanpak op:

  • Bereik en uitgaven van regelingen als maatschappelijke participatie voor kinderen en bijzondere bijstand)
  • Resultaten van schuldhulpverlening, bijvoorbeeld aantal klanten, uitgaven, trajecten en doorlooptijden van schuldhulpverlening
  • Bereik en uitgaven van preventieve activiteiten voor armoede en schulden


Een keer per jaar ontvangt u een helder rapport met resultaten, ook in vergelijking met andere gemeenten. En u kunt zelf 24/7 online vergelijkingen maken op specifieke thema’s met voor u relevante gemeenten (bijv. dezelfde omvang, regio of soort problematiek).

Benchlearnen
Het verhaal achter de cijfers bespreekt u met andere benchmarkdeelnemers tijdens twee benchlearnbijeenkomsten per jaar. Aan de hand van een specifiek thema worden de resultaten geduid en vergeleken.

Benieuwd naar een voorbeeldrapport of andere vragen? Neem contact op met Marleen Smit

Gratis meedoen

In 2018 kunnen gemeenten en kredietbanken gratis meedoen met de Divosa Benchmark Armoede & Schulden. De kosten voor deelname worden betaald door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Al meer dan 165 gemeenten doen mee.

Schrijf direct in 

U kunt deelnemen aan de benchmark Armoede en Schulden los van de benchmark Werk & Inkomen. Ook kunt u enkel de module Armoede of enkel de module Schulden afnemen.

Valente is de branchevereniging voor begeleiding, participatie en veilige opvang.

Gratis nieuwsbrief ontvangen van Valente?
Meld je hier aan
Contact

Piet Mondriaanplein 25
Postbus 830, 3800 AV Amersfoort.
033 461 50 29